bottomcar

Siden oppstart har AutoStrand AS etablert seg godt i det norske bilmarkedet. Vi selger i gjennomsnitt ca 500 nyere bruktbiler i året til forskjellige kunder fra hele Norge.

AutoStrand er en merkenøytral bilforretning og vi har god kjennskap til de fleste bilmerker. Våre mest omsettelige bilmerker er Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen, Skoda og Ford. Vi har også meget god kjennskap til merker som Porsche og Jaguar som vi har solgt en god del av i Norge.

Vår ekspertise og kjennskap til de fleste merker gjør at du som kunde kan være trygg på at våre salgskonsulenter hjelper deg med å finne riktig bil til en konkurransedyktig pris.

Vi har til sammen over 25 års erfaring med bilsalg i Norge og vi setter stadig høyere krav til oss selv slik at du som kunde skal bli fornøyd.

En av våre fremste styrker ligger i et solid nettverk av pålitelige tilbydere av nyere bruktbiler. Vi tilbyr biler kjøpt direkte fra fabrikk, autoriserte forhandlere og finansieringsselskaper i Europas største bilmarkeder. Vi kjøper bruktbiler i stort volum noe som gjør at vi kan stille krav til våre leverandører både på pris og kvalitet.

Alle bruktbiler vi tilbyr er leveringsklare og befinner seg i Oslo. Vi har til en hver tid ca. 60 klargjorte biler på utstilling.

Er du ute etter å kjøpe bruktbil i Oslo anbefaler vi at du tar turen innom og ser på det gode utvalget vi har å tilby. Skulle du likevel ikke finne drømmebilen blant vårt utvalg, er sjansen stor for at vi finner den gjennom vårt unike kontaktnett i Europa.

Vi tilbyr også utvidet garanti på alle bruktbiler til salgs. De fleste nyere bruktbiler kan leveres med inntil 3 års bruktbilgaranti. Importerte biler er allerede under fabrikkens garantiperiode, og kan leveres med inntil 5 års garanti – uansett merke.

Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi tilby meget attraktive og fleksible finansierings- og forsikringsløsninger.

Som kunde vil du derfor være trygg på at du vil bli godt ivaretatt av våre erfarne ansatte i et autofilt miljø på AutoStrand AS.

 

Velkommen til oss for gode tilbud og en trygg bilhandel

Kontakt oss

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.